Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

De distributieriem kit: een complete kit voor het vervangen van de riem

Voor een distributieriem kit voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Goedkope onderdelen voor de distributieriem

Een distributieriem kit bevat alles wat u nodig heeft om de distributieriem te vervangen. Naast de distributieriem zitten er in een distributieriem kit ook spanrollen en omkeerrollen. De kit bevat alles wat u nodig heeft om de riem te vervangen. Meestal wordt de waterpomp tegelijk met de distributieriem vervangen. Ook die bestelt u natuurlijk gewoon online.

Bespaar tot ruim 40% op een distributieriem kit

Normaal gesproken is een distributieriem kit behoorlijk prijzig, maar niet bij ons. U koopt een distributieriem kit tot maar liefst 46% goedkoper dan bij andere leveranciers. Vraagt u zich af waarom u nog naar die dure garage of merkdealer gaat? U bent niet de enige. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf auto-onderdelen te kopen en ze te vervangen. Het scheelt hen heel veel geld.

Alle riemen voor uw auto

Naast distributieriemen leveren we ook distributiekettingen en allerlei aanverwante onderdelen. Er zijn geen auto-onderdelen die we niet leveren, want naast distributieriemen hebben we nog zo'n 2 miljoen onderdelen voor alle merken auto's. Als u iets nodig heeft voor uw auto kunnen wij het u leveren.

Uw distributieriem kit snel in huis

De meeste onderdelen heeft u binnen een werkdag al in huis. Sowieso staat bij elk onderdeel de verwachte levertijd vermeld. Daarnaast ziet u ook heel duidelijk hoeveel u bespaart ten opzichte van andere leveranciers. Dat maakt auto-onderdelen bestellen bij MijnAutoOnderdelen.nl nou zo leuk!

Wij leveren distributieriem kit van de volgende fabrikanten


Wij leveren distributieriem kit voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×