Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Voor een distributieriem kit inclusief waterpomp moet u naar MijnAutoOnderdelen.nl!

Voor een distributieriem kit incl.waterpomp voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Complete distributieriem kit met waterpomp: tot ruim 40% goedkoper!

Omdat voor het zowel het vervangen van de distributieriem als de waterpomp een groot deel van het motorblok moet worden gedemonteerd, wordt dit vaak tegelijk gedaan. Logisch dat we hiervoor dan ook complete kits verkopen. Zo'n distributieriem kit inclusief waterpomp is bij ons bovendien tot ruim 40% goedkoper dan bij andere leveranciers!

Zelf aan de slag met de distributieriem en waterpomp

Het is een grote en kostbare reparatie bij de garage of dealer. Veel autobezitters kijken enorm op tegen de hoge kosten die het vervangen van de distributieriem met zich meebrengt. Maar gelukkig is er een alternatief. Dat begint met zelf de onderdelen kopen, want dat kan veel goedkoper dan bij de garage. Daarna kunt u ervoor kiezen om de onderdelen zelf te vervangen, of hiervoor naar een monteur te gaan. Steeds meer garagebedrijven en monteurs helpen u met onderdelen die u zelf aanschaft.

Weer met een gerust gevoel de weg op

Omdat een distributieriem na een bepaald aantal kilometers zwakker wordt, moet hij vervangen worden. Doet u dat niet dan loopt u kans op grote schade wanneer de riem breekt. Als u de distributieriem vervangt kunt u er weer tienduizenden kilometers tegenaan. Dat geeft een gerust gevoel, nietwaar?

2 miljoen auto-onderdelen in 1 webwinkel

MijnAutoOnderdelen.nl heeft een assortiment van 2 miljoen auto-onderdelen voor alle automerken. Dat maakt ons de grootste auto-onderdelen webwinkel van Nederland en daar zijn we best trots op. Of u nu een distributieriem kit inclusief waterpomp zoekt of een nieuwe accu, wij hebben hem. Met uw kenteken vindt u snel alle onderdelen voor uw auto.

Wij leveren distributieriem kit incl.waterpomp van de volgende fabrikanten


Wij leveren distributieriem kit incl.waterpomp voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×