Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Distributieriemen en kettingen online bestellen voor groothandelsprijzen

Distributieriemen kunnen veel goedkoper!

Waarom bent u nog langer afhankelijk van de hoge tarieven van een garage of dealer? Een nieuwe distributieriem of distributieketting hoeft echt niet zoveel te kosten! Via MijnAutoOnderdelen.nl bestelt u de distributieriem online voor slechts een fractie van de kosten. Al onze auto-onderdelen worden bovendien binnen 48 uur geleverd met fabrieksgarantie!

Zelf de distributieriem vervangen

De distributieriem vervangen is een van de kostbaarste reparaties aan uw auto. En toch moet een distributieriem vervangen worden na een aantal jaar of 60.000-120.000 kilometer (afhankelijk van het model). Zou u dit niet doen en de distributieriem breekt, dan loopt u kans op motorschade. Gelukkig kunt u de juiste distributieriem of een complete distributieriem kit voor uw auto goedkoop kopen bij MijnAutoOnderdelen.nl.

Overbrenging tussen krukas en nokkenassen

De distributieriem heeft tanden en wordt in moderne verbrandingsmotoren vaak gebruikt voor overbrenging tussen de krukas en nokkenas(sen). De laatste opent en sluit de kleppen in de cilinderkop. Ook voor uw auto hebben we de juiste distributieriem, distributieriem kit, geleiderol of spanrollen op voorraad.

Ruim 2 miljoen auto-onderdelen binnen handbereik

MijnAutoOnderdelen.nl levert ruim 2 miljoen onderdelen voor alle automerken binnen 48 uur. Veel van onze klanten onderhouden of repareren hun auto zelf, waarmee ze jaarlijks veel geld besparen op onderhoud.

Wij leveren distributie/riemen-onderdelen van de volgende fabrikanten


Wij gebruiken cookies Accepteren ×