Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

De EGR-klep voor uw diesel vindt u het goedkoopst bij MijnAutoOnderdelen.nl

Voor een egr-klep voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Nieuwe EGR-klep nodig voor uw diesel auto?

Elke dieselmotor is voorzien van een EGR-klep. EGR staat voor Exhaust Gas Recirculation en deze klep zorgt ervoor dat uw auto minder schadelijke uitlaatgassen uitstoot. De EGR-klep is een sensor die uitlaatgassen terugvoert in de motor. De klep kan vies worden en uiteindelijk niet meer goed functioneren. Dat is het moment waarop u de klep moet gaan vervangen. Bij ons vindt u een EGR-klep goedkoper dan bij de garage.

Tot 65% besparen op de EGR-klep

U leest het goed, het is echt waar. Bij MijnAutoOnderdelen.nl zijn auto-onderdelen echt zo goedkoop. In het geval van een EGR-klep kunt u tot wel 65% besparen ten opzichte van dure garages en merkdealers. Dat prijsverschil zit hem in onze aanpak. Wij hebben geen dure panden en showrooms, dus kunnen we groothandelsprijzen hanteren. Als u de EGR-klep ook nog zelf monteert bespaart u wel heel veel geld.

Tal van onderdelen voor spotprijzen

Naast de EGR-klep bestelt u ook onderdelen als draagarmen, bougies en airco compressors voor groothandelsprijzen bij MijnAutoOnderdelen.nl. We hebben alles voor uw auto en meer. Met behulp van uw kenteken vindt u snel de onderdelen die horen bij uw auto. Bij elk onderdeel staat de verwachte levertijd en wat u bespaart.

Meestal binnen 1 werkdag in huis

De meeste auto-onderdelen die we leveren, heeft u de volgende dag al in huis. U hoeft dus niet lang te wachten voor u het onderdeel kunt plaatsen. Ook een nieuwe EGR-klep heeft u snel in huis. Waarom zou u nog naar een garage gaan?

Wij leveren egr-klep van de volgende fabrikanten


Wij leveren egr-klep voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×