Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Nieuwe koppeling? Goedkoop bestellen bij MijnAutoOnderdelen.nl natuurlijk!

Die nieuwe koppeling is online veel goedkoper!

Is de koppeling van uw auto versleten? Bij MijnAutoOnderdelen.nl bestelt u een nieuwe koppeling voor uw auto voor veel minder geld. U bespaart een hoop geld op onderhoud en reparaties dankzij onze voorraad van 2 miljoen goedkope auto-onderdelen. En het mooiste is, uw nieuwe koppeling wordt altijd binnen 48 uur geleverd!

Zelf de koppeling vervangen

Het kost natuurlijk wel tijd, maar u bespaart geld als u besluit zelf de koppeling te vervangen. Bij MijnAutoOnderdelen.nl bestelt u zelf een koppelings kit, vliegwiel en vliegwielbouten. Daarmee bespaart u op de hoge marges van autogarages en -dealers. En die keiharde euro's kunt u mooi gebruiken voor andere leuke dingen.

Ontelbaar veel koppelen en ontkoppelen

Hoe vaak u de koppeling tijdens een autorit gebruikt? Dat is haast niet te tellen. Elke keer als u schakelt in ieder geval. En voor het verkeerslicht. De koppeling brengt vermogen over naar de wielen, waardoor uw auto in beweging wordt gezet. Omdat de koppeling zo intensief gebruikt wordt, slijten met name de koppelingsplaten na een tijdje. Na het vervangen van de koppeling reageert alles weer naar behoren.

Talloze auto-onderdelen online bestellen

MijnAutoOnderdelen.nl heeft 2 miljoen auto-onderdelen op voorraad voor groothandelsprijzen. Naast een nieuwe koppeling of koppelings kit bestelt u ook alle andere auto-onderdelen en accessoires voor uw auto goedkoop via internet.

Wij leveren koppeling-onderdelen van de volgende fabrikanten


Wij gebruiken cookies Accepteren ×