Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Met een complete koppelings kit vervangt u de koppeling en rijdt uw auto weer als nieuw

Voor een koppelings kit voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Een koppelings kit tot ruim 30% goedkoper

De koppeling gebruikt u enorm vaak dus die slijt ook relatief snel. Na een paar jaar beginnen de koppelingsplaten te slijten en merkt u bijvoorbeeld dat de auto moeilijker op gang komt. Met een koppelings kit vervangt u de complete koppeling, waarna uw auto weer als nieuw rijdt. Een koppelings kit bestaat uit koppelingsplaten, druklagers en een drukgroep.

Zelf aan de slag met een koppelings kit

De koppelings kit is niet iets waar u even snel tussendoor mee aan de slag gaat. Deze kit is er om de complete koppeling te vervangen en dat kost wel even. Gelukkig bespaart u daarmee een hoop geld, want alleen op de koppelings kit zelf bespaart u tot wel 32%. Als u dan ook nog de uren van een monteur uitspaart bent u voor weinig geld klaar. U kunt er ook voor kiezen om de goedkope koppelings kit te laten inbouwen door een monteur. Ook dan bespaart u op de kosten.

Vind de juiste kit voor uw auto

Als u uw kenteken invoert ziet u automatisch de juiste koppelings kit voor uw auto. Afhankelijk van merk en type kunt u zelfs kiezen uit meerdere opties. Zo houdt u zelf de kosten in de hand. Bij elk onderdeel staat vermeld hoeveel u ermee bespaart ten opzichte van andere leveranciers. Ook de verwachte levertijd staat erbij. Veel auto-onderdelen worden de volgende werkdag al bezorgd.

2 miljoen onderdelen voor alle automerken

Het maakt niet uit welk merk of type u rijdt, wij hebben de juiste onderdelen voor u. We leveren namelijk zo'n 2 miljoen auto-onderdelen. Allemaal voor scherpe prijzen. Geen wonder dat steeds meer autobezitters ervoor kiezen om zelf onderdelen te vervangen!

Wij leveren koppelings kit van de volgende fabrikanten


Wij leveren koppelings kit voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×