Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Bestel een nieuwe lambda sonde met grote korting bij MijnAutoOnderdelen.nl

Voor een lambda-sonde voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

De lambda sonde meet de effectiviteit van de verbranding

Elke benzineauto heeft een lambda sonde in de uitlaat zitten. Deze meet de zuurstof in uitlaatgassen en deelt die waarden met het motormanagement. Dit past de samenstelling van brandstof en lucht waar nodig aan. Een lambda sonde is eigenlijk een metertje dat helaas ook wel eens kapot gaat.

Een lambda sonde goedkoop vervangen

Gelukkig zijn wij er. Want een lambda sonde bestelt u bij MijnAutoOnderdelen.nl tot ruim 30% goedkoper dan bij andere leveranciers. Uw garage of merkdealer vraagt veel meer omdat zij hogere kosten hebben. Die hebben wij niet en daarom bieden we lambda sondes goedkoop aan. Daarvan kunt u profiteren!

Noodzakelijk kwaad

Tja, die lambda sonde is eigenlijk gewoon noodzakelijk kwaad. Als het onderdeel kapot is hoeft u daar niet altijd iets van te merken. Maar het brandstofverbruik van uw auto kan er wel van gaan stijgen. Het is dus wel prettig om een goed werkende lambda sonde te hebben. Aan de hand van uw kenteken vindt u snel de juiste lambda sonde voor uw auto. Snel maar even bestellen dus...

Nog 2 miljoen andere auto-onderdelen

Naast lambda sondes bestelt u bij MijnAutoOnderdelen.nl alle auto-onderdelen voor alle automerken en modellen. Als u het kunt bedenken hebben wij het onderdeel waarschijnlijk al lang online staan. Vanzelfsprekend tegen een heel scherpe prijs. Ga daarom snel op zoek naar het onderdeel dat u nodig heeft!

Wij leveren lambda-sonde van de volgende fabrikanten


Wij leveren lambda-sonde voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×