Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Het raammechanisme van uw auto vervangt u zelf voor een fractie van de kosten!

Ai, het raammechanisme kapot!

Het kan zomaar gebeuren: het raammechanisme van uw auto gaat kapot. Die elektrische ramen zijn hartstikke comfortabel, maar als ze niet meer werken heeft u er weinig aan. Het raammechanisme laten maken bij de dealer of autogarage is erg prijzig, dus waarom repareert u het niet zelf?

Zelf het raammechanisme van uw auto vervangen

Het kost u natuurlijk wat tijd, maar die hoeft u niet af te rekenen. Niet zoals bij de garage, waar uren van de monteur tegen een royaal uurloon op de rekening komen te staan. En we hebben nog meer goed nieuws voor u! Het raammechanisme zelf kan ook veel goedkoper.

Raammechanisme goedkoop online bestellen

Dankzij onze groothandelsprijzen bestelt u raammechanismes en bijbehorende onderdelen wel heel goedkoop. U bespaart tot wel 65% op de prijzen van dealers en autogarages. Een goedkoop raammechanisme hebben we ook voor uw auto op voorraad. Als u het kenteken van uw auto invult, vindt u snel alle onderdelen voor uw merk en type.

2 miljoen auto-onderdelen uit voorraad leverbaar

We hebben een enorme voorraad auto-onderdelen en daardoor kunnen we elk onderdeel binnen 48 uur leveren. Nadat uw bestelling bij ons binnenkomt gaan we direct voor u aan de slag. Binnen de kortste keren heeft u de bestelde auto-onderdelen in huis.

Raammechanismen


Wij leveren raammechanismen-onderdelen van de volgende fabrikanten


Wij gebruiken cookies Accepteren ×