Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Nieuwe remschijven, want veiligheid gaat voor alles!

Voor een remschijf voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Snel stilstaan met nieuwe remschijven

Op de remmen van uw auto moet u nooit bezuinigen. Maar u kunt wel heel veel besparen, bijvoorbeeld door nieuwe remschijven online te bestellen bij MijnAutoOnderdelen.nl. In plaats van de hoge prijzen die garages en dealers rekenen, betaalt u dan een prijs die vergelijkbaar is met de groothandel. Het zijn precies dezelfde remschijven als die uw garage zou gebruiken.

Remschijven kunnen 49% goedkoper

Bij ons bestelt u remschijven 49% goedkoper dan bij andere leveranciers. Als u de remschijven zelf vervangt bespaart u nog meer, want dan hoeft u ook geen rekening te houden met het arbeidsloon van de monteur. Via internet kunt u vast een handleiding vinden om de remschijven te vervangen. Voor een fractie van de prijs is uw auto dan weer in optimale staat. Uw remmen werken weer als nieuw!

Alles voor de remmen voor groothandelsprijzen

Zoekt u remschijven, een remblokset of andere rem onderdelen? Die hebben we, net als 2 miljoen andere auto-onderdelen. U vindt hier onderdelen voor elk merk en model tegen groothandelsprijzen. Het prijsverschil met de reguliere detailhandel kan oplopen tot 65%. Zo wordt het wel heel interessant om zelf uw remschijven te vervangen, nietwaar?

Snelle levering bij u thuis

De meeste auto-onderdelen leveren we binnen 1 werkdag. Bij elk onderdeel staat de verwachte levertijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Ook ziet u bij elk onderdeel hoeveel u bespaart door te bestellen bij MijnAutoOnderdelen.nl. U heeft echt geen dure garage of dealer meer nodig.

Wij leveren remschijf van de volgende fabrikanten


Wij leveren remschijf voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×