Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Goedkoop remtrommels kopen? MijnAutoOnderdelen.nl scheelt u tot meer dan 50%

Voor een remtrommel voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

De remtrommel zorgt ervoor dat uw achterwielen afremmen

Aan de achterwielen zit een soort pot waarin de remschoenen zitten. Deze pot is de remtrommel en deze is onderdeel van het remsysteem van veel auto's. Door versleten remschoenen kan de remtrommel van binnenuit verslijten. In dat geval zult u de remtrommel moeten vervangen door een nieuwe. Bij MijnAutoOnderdelen.nl bestelt u een remtrommel veel goedkoper dan bij uw garagebedrijf of merkdealer.

Tot 51% besparen op nieuwe remtrommels

Bij ons bestelt u een remtrommel tot 51% goedkoper dan bij andere leveranciers. Overweegt u om zelf de remtrommels te vervangen? In dat geval bespaart u ook nog op het arbeidsloon van de monteur. Het onderhoud van uw auto kost op deze manier zo weinig mogelijk. Voor het geld dat u uitspaart heeft u ongetwijfeld een goede bestemming.

Rem onderdelen en nog veel meer

Remtrommels, remschoenen, remschijven, eigenlijk alles voor de remmen bestelt u voordelig bij MijnAutoOnderdelen.nl. Het prijsverschil loopt in sommige gevallen op tot 65%. Dit zijn absolute groothandelsprijzen en u bent de grote winnaar. Uw auto repareren of onderhouden was nog nooit zo goedkoop!

Levering meestal al binnen 1 werkdag

De meeste van onze 2 miljoen auto-onderdelen leveren we supersnel, zelfs binnen 1 werkdag. Dat komt omdat we een uitgekiende logistieke organisatie hebben ingericht. Waarom zou u nog langer afhankelijk zijn van een dure garage of dealer?

Wij leveren remtrommel van de volgende fabrikanten


Wij leveren remtrommel voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×