Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Ruitenwisserbladen hoeven niet zoveel te kosten als bij uw garage of dealer

Voor een ruitenwisserblad voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Is uw auto toe aan nieuwe wisserbladen?

De wisserbladen van uw ruitenwissers slijten voornamelijk door wrijving. Maar ook als het een tijdje droog is geweest kan het rubber versleten raken. Nieuwe wisserbladen zijn best fors geprijsd als u ze bij de autogarage of uw dealer haalt. Er is gelukkig ook een goedkoop alternatief en dat is MijnAutoOnderdelen.nl. Bij ons bestelt u dezelfde wisserbladen tot 65% goedkoper.

Vervang wisserbladen zelf

Ruitenwisserbladen kunt u makkelijk zelf vervangen, dat is een klusje waar u maximaal 10 minuten mee bezig bent. Als u de wisserbladen bij ons bestelt bespaart u daarmee een hoop geld. Dat kunt u vast ergens anders voor gebruiken. Onze wisserbladen zijn dezelfde als die uw garage of dealer gebruikt, afgezien van onze lage prijs is er geen enkel verschil.

Al uw auto-onderdelen binnen handbereik

Voer uw kenteken in op de site en u ziet precies welke onderdelen we voor uw auto hebben. Naast wisserbladen staan er nog zo'n 2 miljoen onderdelen op de site. Stuk voor stuk scherp geprijsd en allemaal van hoge kwaliteit. U heeft de garage niet langer nodig voor het onderhoud van uw ruitenwissers. Ook voor de rest van uw auto kunt u veel zelf vervangen met onze onderdelen.

Bezorging bij u thuis

De meest wisserbladen bezorgen we binnen 1 werkdag. Bij elk onderdeel staat precies wat de verwachte levertijd is en die wordt dagelijks bijgewerkt. Ook ziet u per onderdeel hoeveel u bespaart. Wacht niet langer en bestel en vervang uw wisserbladen zelf!

Wij leveren ruitenwisserblad van de volgende fabrikanten


Wij leveren ruitenwisserblad voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×