Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

MijnAutoOnderdelen.nl levert radiateurslangen en -leidingen tot 60% goedkoper.

Een nieuwe radiateurslang bestelt u online!

Voor een nieuwe radiateurslang heeft u echt geen autogarage meer nodig. Een monteur schrijft dure uren die u eenvoudig kunt besparen. Door een radiateurslang online te bestellen en deze zelf te vervangen bijvoorbeeld. U bespaart kostbare euro's die u aan veel leukere dingen kunt besteden!

Belangrijk onderdeel van de radiateur

De radiateurslang zit aangesloten op de radiateur, die de warmte van koelwater of koelvloeistof afgeeft. Hierdoor blijft de motor op de juiste temperatuur. De radiateurslang kan na verloop van tijd kleine scheurtjes gaan vertonen. Op dat moment is het tijd om de slang te vervangen. Dat is een klus die u met wat voorbereiding prima zelf kunt uitvoeren.

Verbindingen tussen onderdelen van het koelsysteem

De waterpomp en radiateur zijn belangrijk voor de motor. Deze blijft op de juiste temperatuur en dat merkt u in uw portemonnee. De motor slijt minder en verbruikt minder brandstof. De koelvloeistof wordt rondgepompt en daarvoor is onder andere een radiateurslang nodig.

Radiateurslangen voor elk merk en type auto

Op MijnAutoOnderdelen.nl vindt u op basis van uw kenteken snel de juiste radiateurslang voor uw auto. Daarnaast hebben we nog zo'n 2 miljoen andere auto-onderdelen en auto-accessoires voor u op voorraad. Alle bestellingen worden binnen 48 uur geleverd.

Wij leveren slangen/leidingen-onderdelen van de volgende fabrikanten


Wij gebruiken cookies Accepteren ×