Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Trekhaken goedkoper dan bij andere leveranciers. Dat is MijnAutoOnderdelen.nl!

Lekker op vakantie met de caravan

U heeft natuurlijk een trekhaak nodig voor een caravan of aanhanger. Meestal denken mensen dat het monteren van een trekhaak een ingrijpende operatie is. Het tegendeel is waar. Via MijnAutoOnderdelen.nl bestelt u snel en veilig uw trekhaak en bijbehorende trekhaak kabelset. Bovendien zijn we een stuk goedkoper dan de meeste leveranciers!

Een trekhaak monteert u makkelijk zelf!

Voor de trekhaak heeft u geen dure garage of monteur meer nodig. Veel moderne auto's zijn voorbereid op een trekhaak. Bestellen via internet en zelf monteren is daarom een erg interessante optie. Onze trekhaken zijn meestal tot wel 15% goedkoper en doordat u geen uurloon hoeft af te rekenen spaart u een hoop geld uit. Dat geld kunt u toch veel beter gebruiken?

Compleet met kabelsets

Als u een aanhanger of caravan achter de auto wilt hangen moet ook de verlichting aangesloten kunnen worden. Daarom leveren we voor elk merk en type de juiste trekhaak kabelset. De montage van zon kabelset voor trekhaken is eenvoudig. Voor de meeste auto's kost het u maximaal een uur.

Nog veel meer auto-onderdelen

Naast trekhaken en kabelsets bestelt u ook al uw andere auto-onderdelen goedkoop online bij MijnAutoOnderdelen.nl. We hebben zo'n 2 miljoen auto-accessoires en onderdelen op voorraad. Levering is altijd binnen 48 uur!

Trekhaken


Wij leveren trekhaken-onderdelen van de volgende fabrikanten


Wij gebruiken cookies Accepteren ×