Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Remtrommels en schoenen bestelt u tot 40% goedkoper bij MijnAutoOnderdelen.nl

Bestel trommels en schoenen voor de achterwielen gewoon online!

U pakt direct voordeel door remtrommels en remschoen kit online te bestellen. Wij leveren dezelfde trommels en schoenen ruim 40% goedkoper! U hoeft echt niet langer afhankelijk te zijn van dure garages of dealers voor auto-onderdelen. Wat u daarvoor moet doen? Alleen uw kenteken invoeren en direct de juiste auto-onderdelen voor uw auto bestellen!

Nog meer besparen op onderhoud of reparatie?

Door zelf de remtrommels en remschoenen te vervangen hoeft u ook geen duur arbeidsloon af te rekenen. Zo bespaart u aan 2 kanten op het toch al dure autorijden. U betaalt niet meer de hoofdprijs voor onderdelen. En u betaalt geen uurloon meer. Het kost u alleen wat tijd. Van het geld dat u bespaart kunt u iets leuks gaan doen met uw partner en de kinderen!

De achterremmen zijn ook heel belangrijk

Hoewel de schijfremmen op de voorwielen voor zo'n 80% verantwoordelijk zijn voor de remcapaciteit van uw auto, zijn ook de trommelremmen achter erg belangrijk. De 2 remtrommels met elk een remschoen set zorgen namelijk voor de overige 20% ?

Rem onderdelen en nog veel meer

Naast alle onderdelen voor de achterremmen, rem montagesets en remschoen kits, heeft MijnAutoOnderdelen.nl nog zo'n 2 miljoen auto-onderdelen en auto-accessoires op voorraad. Zoekt u een onderdeel en voor de beste prijs? Zoek dan in onze auto-onderdelen catalogus. De kans dat u niet vindt wat u zoekt is nihil!

Wij leveren trommels/schoenen-onderdelen van de volgende fabrikanten


Wij gebruiken cookies Accepteren ×