Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Auto's rijden stiller met een nieuwe tussendemper

Voor een tussendemper voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Bestel de tussendemper voor uw uitlaat online

Naast de demper heeft de uitlaat van uw auto ook nog een tussendemper. Beide dempers filteren verschillende geluiden. Vaak filtert de demper de lage tonen en de tussendemper de hoge tonen. Om te voorkomen dat uw auto teveel geluid maakt is het zaak om ook de tussendemper in goede staat te houden. Is hij versleten of deels doorgeroest? Vervang de tussendemper dan met een nieuwe.

Geruisloos door de keuring

Een tussendemper zorgt ervoor dat uw auto door de keuring komt. Als uw auto teveel geluid maakt loopt u bovendien kans op een forse bekeuring. Zonde van uw geld. Nu kunt u de tussendemper bij een autogarage of dealer laten monteren, maar dan betaalt u onnodig veel geld voor het onderdeel. Bestelt u een tussendemper online bij ons, dan loopt het prijsverschil op tot maar liefs 37%. U kunt met het onderdeel naar een van onze partners gaan om het te laten monteren, maar u kunt de tussendemper ook zelf monteren en nog meer geld besparen.

Alles voor uw auto uit voorraad leverbaar

We hebben maar liefst 2 miljoen auto-onderdelen, waaronder dus tussendempers. Ook voor uw auto hebben we alles wat u nodig heeft. Met behulp van uw kenteken vindt u snel alle onderdelen die geschikt zijn voor uw auto.

Snel bezorgd

Die nieuwe tussendemper of andere onderdelen bezorgen we snel, vaak al binnen 1 werkdag. Bij elk onderdeel ziet u de verwachte levertijd en het prijsverschil. Shoppen voor auto-onderdelen is echt voordelig op MijnAutoOnderdelen.nl.

Wij leveren tussendemper van de volgende fabrikanten


Wij leveren tussendemper voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×