Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Wilt u de uitlaatpijp van uw auto vervangen? Dan kunt u geld besparen!

Voor een uitlaatpijp voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Bespaar tot 37% op een nieuwe uitlaatpijp

Dezelfde uitlaatpijp die u bij ons bestelt, kost bij uw garage of merkdealer veel meer. Het prijsverschil loopt voor sommige modellen op tot 37%. Die euro's steekt u keihard in eigen zak. De uitlaatpijp zit open en bloot aan de onderkant van uw auto en heeft behoorlijk te lijden onder het Nederlandse weer. Na een paar jaar kunnen er zomaar gaten inroesten en dan is het tijd om de uitlaatpijp te vervangen.

Een lekkende uitlaatpijp is niet APK-proof

Ook bij de APK wordt er gekeken naar uw uitlaat. Als er ergens uitlaatgassen lekken uit uw uitlaat, kan de auto worden afgekeurd. Daarom worden de demper, tussendemper en de uitlaatpijp gecontroleerd op roestgaten. Ook als uw auto iets rumoeriger is geworden kan dat duiden op gaten in de uitlaatpijp. Tijd om hem te vervangen dus!

Zelf vervangen is het goedkoopst

Omdat de uitlaatpijp makkelijk te bereiken is, is het ook relatief makkelijk om deze te vervangen. Nadat u een nieuwe uitlaatpijp heeft besteld moet u onder de auto. Er zijn tegenwoordig werkplaatsen waar u een brug kunt huren, maar u kunt de auto natuurlijk ook opkrikken en eronder kruipen. Door de uitlaatpijp zelf te vervangen spaart u de kosten van een monteur alvast uit. En die kosten zijn meestal niet mals.

Uitlaatpijpen en nog 2 miljoen auto-onderdelen

Voor echt al uw onderdelen kunt u bij ons terecht. Na het invoeren van uw kenteken ziet u welke onderdelen er allemaal leverbaar zijn voor uw auto. We hebben onderdelen voor alle merken en types, dus u vindt zeker wat u nodig heeft.

Wij leveren uitlaatpijp van de volgende fabrikanten


Wij leveren uitlaatpijp voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×