Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Veer voor de vooras of achteras nodig? MijnAutoOnderdelen.nl heeft hem ook voor uw auto

Voor een veer voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Een goede veer is onmisbaar

Vering zorgt ervoor dat u comfortabel auto rijdt en dat onvolkomenheden in de weg worden opgevangen. Bij elk wiel zit een veer zodat de wielen onafhankelijk van elkaar kunnen veren. Die veren vangen veel klappen op en hebben het ook op een andere manier flink te verduren. Door vocht, strooizout en opspattende steentjes raken de veren beschadigd. Dat kan er zelf toe leiden dat ze scheuren of breken. Voor het zover is kunt u een veer het beste vervangen.

Vervang een veer voor 28% minder geld

Een veer kost bij MijnAutoOnderdelen.nl tot maar liefst 28% minder dan bij uw garage of merkdealer. Voor het geval u twijfelt, het gaat om dezelfde veren als die de dealer levert. Het enige verschil is de prijs, de kwaliteit is gelijk. Veren voor auto's zijn relatief makkelijk te vervangen. Als u een beetje handig bent doet u het zelf en spaart u de kosten voor een monteur uit. Dan bent u pas echt goedkoop uit.

Meer dan veren

Bij ons bestelt u naast veren ook schokdempers, draagarmen en alles wat u nog meer nodig heeft voor de wielophanging. Op al onze auto-onderdelen krijgt u hoge kortingen die op kunnen lopen tot wel 65%. We hanteren groothandelsprijzen en daarvan kunt u profiteren.

Alles wordt thuisbezorgd

We bezorgen uw auto-onderdelen snel bij u thuis. Voor de meeste onderdelen betekent dat binnen 1 werkdag. U kunt dus snel aan de slag met het vervangen van de veren onder uw auto!

Wij leveren veer van de volgende fabrikanten


Wij leveren veer voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×