Je hebt nog geen kenteken of voertuig geselecteerd! Voer hieronder je kenteken in of zoek op voertuig

Auto onderdelen zoeken op kenteken
Auto onderdelen zoeken op voertuig
Onderdelen zoeken op referentienummer

Een nieuw vliegwiel voor uw auto heeft u snel gevonden

Voor een vliegwiel voor je auto, dien je hiernaast je kenteken in te vullen, of een voertuig te selecteren.

Het vliegwiel brengt de auto in beweging

Als u de koppeling op laat komen, duwt u in feite de koppelingsplaten tegen het vliegwiel. Hierdoor komt uw auto in beweging. Aangezien u de koppeling doorgaans heel veel gebruikt, slijt het vliegwiel. De veren in het vliegwiel raken hun veerkracht na verloop van tijd kwijt, bijvoorbeeld. De oplossing is een nieuw vliegwiel monteren. U merkt direct daarna dat uw auto weer koppelt en ontkoppelt zoals het hoort. MijnAutoOnderdelen.nl heeft een vliegwiel voor elk merk en type auto, ook die van u.

Uw vliegwiel goedkoop vervangen

Een vliegwiel kost bij ons tot 65% minder dan bij uw garage. Daar zit direct uw eerste besparing in. Daarnaast kunt u nog een hoop geld besparen door zelf het vliegwiel te vervangen. Aangezien dit niet de makkelijkste klus is, raden we u aan hier de hulp van iemand met ervaring in te schakelen. Daarnaast zijn er ook steeds meer monteurs die u graag helpen met onderdelen die u zelf aanlevert.

Alle soorten koppeling onderdelen

Naast vliegwielen hebben we ook al het andere dat u voor de koppeling nodig heeft. U vindt de juiste onderdelen voor uw auto het simpelst door uw kenteken in te voeren. Hierna toont de site u alleen onderdelen die passen bij en in uw auto.

We zijn inmiddels de grootste van Nederland

Ons assortiment auto-onderdelen is het grootste van Nederland. Het bestaat naast vliegwielen voor alle automerken nog uit ongeveer 2 miljoen onderdelen. We leveren alles wat u nodig heeft om uw auto te repareren met hoge kortingen.

Wij leveren vliegwiel van de volgende fabrikanten


Wij leveren vliegwiel voor de volgende automerken


Wij gebruiken cookies Accepteren ×