Mijn account

1 Mijn gegevens wijzigen

Je kunt zelf in Mijn Webwinkel altijd je gegevens, zoals je naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres en betalingsgegevens, wijzigen. Wil je de gegevens in je verkoopaccount wijzigen? Log dan eerst in Mijn Webwinkel om vervolgens de door u gewenste wijzigingen aan te brengen.

2 Mijn e-mailadres wijzigen

Je e-mailadres gebruikt u op MijnAutoOnderdelen.nl om in te loggen. Ook sturen wij na het plaatsen van een bestelling een orderbevestiging per e-mail. Het is daarom belangrijk dat u een actueel e-mailadres opgeeft. Je kunt het e-mailadres wijzigen door in te loggen en te klikken op 'Mijn gegevens'. Voordat de wijziging wordt doorgevoerd, ontvang je eerst op het nieuwe e-mailadres een bevestigingsmail. Als je klikt op de link die in deze e-mail vermeld staat, wordt je nieuwe e-mailadres geactiveerd.

3 Wachtwoord wijzigen of vergeten

Als je het wachtwoord vergeten bent, klik dan op wachtwoord vergeten? Door je e-mail adres in te vullen wordt je wachtwoord per e-mail naar je verzonden.

Indien je niet langer toegang hebt tot het e-mail adres dat bij ons bekend is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Terug naar boven

 

Wij gebruiken cookies Accepteren ×